Το X-Jam είναι ένα μάθημα στο οποίο διδάσκονται χορογραφίες με στοιχεία exotic dance. Συνδυάζοντας τις ακροβατικές ασκήσεις που συμπεριλαμβάνονται σε ένα κλασικό-τυπικό μάθημα Pole Dance, και των τεχνικών του exotic dance, το μάθημα αποσκοπεί σε ένα δυναμικό αποτέλεσμα.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας, διδασκαλία τεχνικής, εκμάθηση χορογραφίας και αποθεραπεία. Τελικός στόχος κάθε ενότητας μαθημάτων, είναι η εκτέλεση της διδασκόμενης χορογραφίας. Το μάθημα διαμορφώνεται με τρόπο τέτοιο, ώστε να οδηγεί στο στόχο αυτό, μέσω της σωστής προθέρμανσης και της εκμάθησης των τεχνικών λεπτομερειών και των απαιτήσεων της κάθε χορογραφίας. Απώτερος στόχος δεν είναι απλώς η σωστή εκτέλεση των βημάτων μίας χορογραφίας, αλλά η έκφρασή μας μέσω αυτής.
Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα, από εντελώς αρχάριους έως προχωρημένους στο Pole Dance, και γενικότερα σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τη ροή της κίνησής τους, τις γραμμές του σώματός τους, τις μεταβάσεις τους από τη μία θέση στην άλλη. Η κίνησή μας γίνεται αβίαστη, αναπτύσσουμε τη μουσικότητα, τη χορευτικότητα και την εκφραστικότητά μας. Οι χορογραφίες που διδάσκονται προσαρμόζονται και εξατομικεύονται για όλα τα επίπεδα.

ALL LEVELS. Με τηv Ελευθερία Κέντρου. Διάρκεια μαθήματος: 1 ώρα. Drop in: 15€